Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HARD] Tamidia.pl - 29.01 - 17:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w obecnych czasach tego typu serwer ma rację bytu? Zauważyłem, że coraz więcej ludzi uderza w serwer z "Klasyką" najgorsze w tym wszystkim jest to, że gracze oczekują takich serwerów jak Tamidia ze względu na nostalgie, błogie czasy w których rozdawało skille po kolei i największym flexem była kosa bojowa +5. Teraz większość ludzi wbija by "poczuć" stary klimat i bardzo szybko się z serwera zwija bo gra już jest poznana od a-z i szybko się nudzi.

Ja wam życzę wszystkiego dobrego, życzę jak najlepiej i podziwiam, że tworzycie projekt - który w sumie najciężej prowadzić, bo nie sztuką jest postawić rozepchanego kotleta, sztuką jest postawić klasyka i sprawić by ludzie chcieli na nim zagrać.

Powodzenia dla całego Teamu!

Opublikowano
3 godziny temu, Molirol napisał:

Xd Paradise dalej swoje serwery stawia plus taki że się nie ukrywa jak wcześniej 😄

nie polecam (z góry mówię że nie mam nic do nikogo z teamu poza paradownem) 🙂

Co a kiedy on się ukrywał xddd pierwsze słysze o ukrywaniu na jakimkolwiek serwerze

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Ja mam pytanie z gatunku tych ważnych: Skoro każda kolejna tamidia jest IDENTYCZNA względem poprzednich, to czemu prezentacja się różni od innych? Skoro i tak lecicie po najmniejszej linii oporu i te serwery za każdym razem są takie same, czemu nie używacie tej samej prezentacji? Śmiało moglibyście wziąć i odkopać starą prezentację i nawet nie musielibyście zmieniać skrinów - jedynie daty by były do zmiany. Linki? Takie same. Treść serwera? W 99% taka sama. Minimalizując zasoby (pieniężne) moglibyście wyjśc na jeszcze większy plus. Chociaż w sumie, to ten serwer tak na prawdę nie potrzebuje prezentacji... Wystarczyłoby napisać nazwę serwera i datę, a reszta jest już znana; większość graczy zna ją na pamięć i pewnie mogłaby ją nawet bezbłędnie wyrecytować. 

Opublikowano
5 godzin temu, Revayerq napisał:

Ja mam pytanie z gatunku tych ważnych: Skoro każda kolejna tamidia jest IDENTYCZNA względem poprzednich, to czemu prezentacja się różni od innych? Skoro i tak lecicie po najmniejszej linii oporu i te serwery za każdym razem są takie same, czemu nie używacie tej samej prezentacji? Śmiało moglibyście wziąć i odkopać starą prezentację i nawet nie musielibyście zmieniać skrinów - jedynie daty by były do zmiany. Linki? Takie same. Treść serwera? W 99% taka sama. Minimalizując zasoby (pieniężne) moglibyście wyjśc na jeszcze większy plus. Chociaż w sumie, to ten serwer tak na prawdę nie potrzebuje prezentacji... Wystarczyłoby napisać nazwę serwera i datę, a reszta jest już znana; większość graczy zna ją na pamięć i pewnie mogłaby ją nawet bezbłędnie wyrecytować. 

Zależy bo akurat paradise co chwile siedzi i wymyśla by zmienić coś w prezentacji, by zrobić jakiś update itd.

Jedno zdjęcie do prezentacji potrafi z 30 razy robić, a co edycję zamawia nową grafikę do stron, forum i prezentacji

W sumie oprócz tamidii jakoś innych serwerów nie odpala, przynajmniej nie tak jak surek, sensual, hooltras.

Czasem trudno jest zmienić jego zdanie więc gracze się wkurzają bo robi po swojemu ale przykłada się do tego

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano

Takie pytania czysto merytoryczne.

Ile razy ten serwer już startował? Czym i jak chcecie ściągnąć graczy przy licznej konkurencji? 

Opublikowano
12 godzin temu, muchomor321 napisał:

Co a kiedy on się ukrywał xddd pierwsze słysze o ukrywaniu na jakimkolwiek serwerze

Na Concordi, jeszcze wmawiał że nie ma nic wspólnego a treści tematów z forum były żywcem wyjęte z forum tamidi jedynie co było zmienione to nazwa serwera, regulamin tak samo xd dane się zgadzały 😄

6 godzin temu, Itan napisał:

Takie pytania czysto merytoryczne.

Ile razy ten serwer już startował? Czym i jak chcecie ściągnąć graczy przy licznej konkurencji? 

Z 5 razy startował xd tamidia, S2, se, rework i teraz xd (warto dodać że po drodze były jeszcze serwery pod inną nazwą a przypominały 90% tamidi no był inny drop że szkat ) 

image.png

Opublikowano

Tamidia S20 Super Final Exclusive Edition Redmi K20 PRO AI Triple Camera.

Tym stackowaniem książek i zielonym paskiem życia otrutego moba mi zaimponowaliście.  

Właścicielowi serwera należy się order.

Cytat

Zależy bo akurat paradise co chwile siedzi i wymyśla by zmienić coś w prezentacji, by zrobić jakiś update itd.

Nie wymyśla. Prawdopodobnie bredzi z niedożywienia. 

Opublikowano

jebać paradzbana i jego skurwiałe serwery.
pewnie stary mu za granice spierdolił i jebany biedak musi znów żerować na innych, pierdolona sucz z dwoma lewymi rękoma, zeby sie na covida wyjebal on i jego serwer

Opublikowano

Ten serwer to totalna porazka. Gra tam moze niecale 100-150 ludzi max gdzie przed startem byla mowa o 700-1000. Paradise to jakas imitacja GA, zero szacunku dla graczy ktorzy przychodza i pompuja is. Zreszta nie tylko dla tych bo dla pozostalych tak samo nie ma szacunku. Co do samego serwera uwazam ze jest mega niezbilansowany. Masa niedociagniec, poczawszy od braku nieb i fioletowych potow przez co jesli nie wydasz na te z is i na buty wiatru ktore sa rowniez w is to bedziesz biegal jak zolw. Tak oczywiscie buty wiatru sa dostepne u npc ale za jakas oderwana od rzeczywistosci cene, ktora nijak ma sie do sytuacji na rynku i tego ile kto ma yang. Idac dalej, z baronowej dropia srednie autopoty a z ripera male.  Wprowadzone jakies smieszne ryby ktore calkowicie niszcza gospodarke serwera. Wychodzi na to, ze nie ma sensu kompletnie wbijac wysokich lvli i meczyc sie przy tym, lepiej zrobic pare 30 lv postaci i zaczac lowic. W godzine czy dwie zarobisz 5 razy wiecej niz przykladowo latajac za metkami w red lesie / ubijajac ripa. I to tylko pare przykladow tego jak ten serwer wyglada. Chetnie moge podac wiecej. Jedna wielka zenada. A pisze ten post tylko dlatego, ze podobny, ktory zawieral znacznie mniej szczegolow zostal napisany przeze mnie na forum Tamidii ale wlasnie zorientowalem sie ze Paradise go usunal. Z takim podejsciem nie zajedziesz dlugo dzieciaku. Gram na serwerze Tamidia pierwszy raz i napewno ostatni

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie chcę psuć opinii o Tamidii, choć zauważyłem, że do najprzyjemniejszych ona nie należy ale cóż..  Z początku byłem źle nastawiony  choćby przez złe opinie, ploty i wcześniejsze kotlety. Pomyślałem, dam szansę Tamidii, zarejestruję się, pobiorę grę i zagram,by poczuć odrobinę klimat dawnych lat. Zachęciła mnie głównie prezentacja i serwer oparty na klasyku ale po wejściu na serwer liczyłem, że będzie przynajmniej z pół tysiąca osób, a ledwo dwieście może z małym haczykiem.. Posiedziałem  i zmarnowałem cenną godzinę wolną od pracy w weekend na to ścierwo, nie dość, że toczysz się jak głupi bez butów wiatru,  żadnego konia tymczasowego żeby chociaż z początku jakoś zacząć z jakimś skromnym ekwipunkiem to na dodatek misje u biologa, niedociągnięte i monotonne. Szukać zwierzyny, która jest celem to jest cud, pół godziny szukania głupich wilków, które występują tak rzadko jak u nas przebiśniegi wiosną. Jest to strasznie monotonne, taka trochę głupia utylizacja czasu, a to wszystko za jakiś miecz +4..  Rozumiem oczywiście, że to jest hard, nie jestem w tym nowicjuszem bo już spędziłem kilka lat na innych serwerach  z trudnym poziomem rozgrywki ale to jest po prostu przytłaczające, i z pewnością to zniechęci graczy po kilkunastominutowej grze.  Wspomniałem wcześniej, żadnego konia, właściciel serwera bez podejścia do graczy, is oparty na pay2win.. Dramat. Ravia o ile jeszcze żyje lub żyła podtrzymywała o wiele lepszy poziom trudności i rozgrywki ale to jest głupi serwer bez pomysłu słynący z kwaśnych opinii. Do właściciela nic nie mam, absolutnie tylko nie rozumiem wprowadzania ludzi w błąd, bo raz, że to nie jest ciekawe, a wręcz słabe, to jeszcze brak zainteresowania i podejścia do ludzi. Wyraźnie widać, że projekt pod siano i na kilka tygodni  aby zgarnąć kasę i tworzyć dalej to samo gówno. Chyba już wolę odgrzewane kotlety Pandory, przynajmniej ktoś grał na tym. Ogólnie straszne niedociągnięcie, niedosyt i  pazerność na monety.  Życzę szybkiego upadku, choć  bez życzeń by się obeszło, bo to jest tylko kwestia czasu. 

Pozdrawiam całą administrację i siedźcie w domu, dbajcie o siebie bo na zewnątrz jest na minusie blisko dwóch dych. Zjeść dobrze i siedzieć w domu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 16.02.2021 o 23:50, muchomor321 napisał:

Ale tu nienawiści w niektórych komentarzach. Wow

Dziwisz się chłopaku? Precz z tym gównem a jak chcecie żulować siano to na ulice.

Opublikowano
Dnia 24.02.2021 o 00:46, muchomor321 napisał:

Się prujecie a ludzie grają i jest ich mnóstwo 😄

Baw się tym cynizmem, póki możesz. Jak Tamidia wpadnie w stan wegetatywny to podkulisz ogon i nawet nie pierdniesz w tym wątku. Już to na tym forum przerabialiśmy przy okazji twojego kochanego Velorium.

Z braku godności zrobiłeś sobie order.

Opublikowano
Dnia 24.02.2021 o 00:46, muchomor321 napisał:

Się prujecie a ludzie grają i jest ich mnóstwo 😄

O Cię chuj w tygodniu najwięcej co widziałem w m1 to chyba z kilka sklepów i dwie osoby na krzyż, a na innych mapach żywej duszy. Skończyło się zarabianie pieniążkow na ludziach :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 27.02.2021 o 14:28, BlackXF napisał:

Baw się tym cynizmem, póki możesz. Jak Tamidia wpadnie w stan wegetatywny to podkulisz ogon i nawet nie pierdniesz w tym wątku. Już to na tym forum przerabialiśmy przy okazji twojego kochanego Velorium.

Z braku godności zrobiłeś sobie order.

Doinformuj się

Dnia 1.03.2021 o 17:44, Skyr napisał:

O Cię chuj w tygodniu najwięcej co widziałem w m1 to chyba z kilka sklepów i dwie osoby na krzyż, a na innych mapach żywej duszy. Skończyło się zarabianie pieniążkow na ludziach 🙂

Wiesz że piszesz nie do właściwej osoby? xD Ja nawet złotówki nie mam z tego 😄 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.03.2021 o 10:28, muchomor321 napisał:

Doinformuj się

Wiesz że piszesz nie do właściwej osoby? xD Ja nawet złotówki nie mam z tego 😄 

Najwyraźniej jesteś tępy i siedzisz na tym serwerze za darmo ;p Paradown nic nie płaci? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...